Maskinveien 20

4033 Stavanger

62 34 41 41

Man–Fre kl. 08-16

VÅRE HENGERE

Salg, deler og service på Ifor Williams tilhengere

// Salg, deler og service på Ifor Williams tilhengere //

VÅRE TILHENGERE

Felles for alle våre hengere er den spisskompetansen som har blitt implementert i produksjonen. Ikke bare er hver enkelt tilhenger basert på solid kunnskap,
vi har sørget for at det utelukkende inngår kvalitetsmaterialer i produksjonen.
Du kan derfor alltid føle deg trygg på at en tilhenger fra Ifor Williams, er en tilhenger langt over vanlig standard.

Ifor Williams hestehengere setter standarden for kvalitets hestehengere. Ifor Williams har gjennom tiår opparbeidet seg et rykte som markedets mest holdbare og solide hestehengere.

Gå videre til iwt.no for mer info

Ifor Williams livdyrhengere er markedets foretrukne henger for transport av dyr i næring. Med sine geniale løsninger og unike kvalitet, er dyretransporthengerne førstevalget for mange.

Gå videre til iwt.no for mer info

Ifor Williams maskinhengere strekker seg over en lang rekke ytterst populære kvalitetsprodukter blant entreprenører og andre professjonelle brukere. Maskinhengeren som dekker ditt behov.

Gå videre til iwt.no for mer info

Ifor Williams tipphengere har et stort bruksområde og tilfredsstiller markedets høyeste kvalitet- og sikkerhetsskrav. Markedets selvsagte førstevalg, og norges mest solgte tipphenger.

Gå videre til iwt.no for mer info

Med vippeplanshenger fra Ifor Williams får du alle fordelene ved en flathenger, kombinert med en lett vippefunksjon for enkel og effektiv lessing. Velegnet for kjøretøy, utstyr, gravmaskin og lift.

Gå videre til iwt.no for mer info

Ifor Williams har et bredt utvalg av flathengere med en totalvekt på over 1.000 kg og helt opp til 3.500 kg. Hos Ifor Williams finner du uten tvil den riktige henger til ditt neste oppdrag.

Gå videre til iwt.no for mer info

Våre biltraller er svært populære, og brukes i stor utstrekning i alt fra profesjonell utleie, til hobbybruk. Vi har biltraller i alle størrelser. Ifor Williams tilbyr også lukkede biltransportere.

Gå videre til iwt.no for mer info

Ifor Williams skaphengere i BV-serien leveres i tre forskjellige høyder, tre bredder, og fire høyder. Mindre modeller kan leveres med enten en eller to aksler. Ytterveggene er solide og enkle å profilere.

Gå videre til iwt.no for mer info

Våre BIAB (Business inabox) blir mer og mer etterspurt, enten om det er til catering, detaljehandel, mobilt verksted eller til utstillere. Kontakt oss, så hjelper vi deg med og finne riktig løsning.

Gå videre til iwt.no for mer info

KONTAKT OSS

Ifor Williams Rogaland AS er autorisert forhandler av det anerkjente tilhengermerket Ifor Williams.

Vi hjelper deg med salg, deler og service på Ifor Williams tilhenger.

© 2021 Ifor Williams Rogaland – Alle rettigheter

Design og utvikling
ODEA DIGITAL